Jeffree Star • Blue Blood collectie • Verkrijgbaar bij Ici Paris Xl

Jeffree Star werd bekend door zijn muziek, en lanceerde zijn eerste en enige studioalbum in 2009 – toepasselijk genaamd Beauty Killer. Hij zong samen met niemand minder dan Nicki Minaj. Zijn zang én kleurrijke voorkomen werd terecht vergeleken met Lady Gaga. Daarnaast werd hij ook bekend van zijn opvallende aanwezigheid op Myspace, waar hij één van de populairste gebruikers was.

Naast muziek was Jeffree al van jongs af aan geobsedeerd door make-up. Hij heeft zijn passie voor make-up te danken aan de talloze bezoeken die hij als kind aan zijn mama’s fotoshoots bracht. Jeffree houdt het meest van de eindeloze vrijheid en de immense kracht om iemand volledig te transformeren. Van jongs af aan was het dan ook zijn droom om een eigen make-uplijn te hebben.

Na jaren ervaring als beautyconsultant en de make-up te doen van meerdere celebs in Hollywood lanceerde Jeffree Star in 2014 zijn eigen make-uplijn, Jeffree Star Cosmetics. De lijn werd meteen razend populair. Met maar liefst 14 miljoen abonnees op YouTube en 12 miljoen Instagram-volgers inspireert Jeffree vrouwen én mannen elke dag met zijn gewaagde looks.

Jeffree Star Cosmetics bestaat uit opvallende en gewaagde make-up waaronder een lip-lijn, oogschaduw paletten en highlighters. Daarnaast hebben zijn collecties telkens een gek thema zoals ‘alien’  en ‘blood sugar’ met bijpassende namen voor elk product

1. Blue Blood Palette – € 50,00

Het oogschaduw palette uit de Blueblood Collection is de follow-up van the iconic Blood Sugar Palette en is weer een echt collector’s item! Dit prachtige palette heeft maar liefst 18 kleuren die supergepigmenteerd zijn. Het Blue Blood Palette bestaat voornamelijk uit blauwe tinten, maar bevat ook mooie natuurlijke kleuren waardoor je met dit palette erg veel kan experimenteren.

2. Velour Lip Scrub – € 14,50

Ook deze collectie van Jeffree Star bevat drie verschillende Lip Scrubs: Blueberry Pie, Vanilla Mint en Blue Freeze. De scrubs zijn op basis van suiker die ervoor zorgt dat je lippen weer heerlijk zacht, egaal en vrij van velletjes zijn.

3. Mini Blue Bundle – € 55,90

De Jeffree Star Cosmetics Blue Blood Collection Mini Blue Bundle bevat maar liefst 8 blauwe (en 1 witte) coole tinten uit het Jeffree Star Velour Liquid Lipstick assortiment.

4. Liquid Frost – € 27,90

Tenslotte zijn er de Liquid Frost Highlighters, deze versmelten een metallic vloeibare formule met glitter om je de perfecte gloed te geven. Geschikt voor gezicht, ogen en lichaam voor een all-over glow!

De collectie is beshikbaar in volgende ICI PARIS XL – parfumerieën

Belle île shopping – Quai des Vennes 1, 4020 Liège
Meir 103, 2000 Antwerpen
Nieuwstraat 37, 1000 Brussel
Korenmarkt 3, 9000 Gent
Demerstraat 48, 3500 Hasselt
De Keyserlei 28-30, 2018 Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s