Nieuw bij Yves Rocher: ‘Sebo végétal & Sebo pure végétal’

Midden mei ligt het vernieuwde gamma ‘Sebo Végétal’ en ‘Sebo Pure Végétal’ in de winkelrekken. Met behulp van hun nieuwe ingrediënt op basis van Moerasrozemarijn geeft Sebo Végétal een nieuwe dimensie aan de skincare routine voor een gemengde tot vette huid. Sebo Pure Végétal rekent op zijn beurt af met de onvolmaaktheden (puistjes & rode vlekjes) van de huid.

Wat maakt Moerasrozemarijn nu zo sterk?
Het komt oorspronkelijk uit Canada, maar Yves Rocher maakte hier een exclusief poeder van en patenteerde dit. Het is dus volledig nieuw op de markt. Het poeder heeft een balansherstellende werking en is tot diep in de huid actief om het glimmen tegen te gaan, oneffenheden te neutraliseren en de huidstructuur te verfijnen.

Bij het gamma ‘Sebo Pure Végétal’ wordt hier bovenop Salicylzuur aan toegevoegd. Door deze unieke combinatie wordt de teint weer frisser, verdwijnen de oneffenheden en wordt de huid zichtbaar gezonder. Bye Bye Imperfecties!

Het vernieuwd gamma ‘Sebo Végétal’ en ‘Sebo Pure Végétal’ is online en in alle Yves Rocher winkels beschikbaar vanaf 14 mei 2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s