BE Creative Make Up ‘Licious Lips’ gamma

Verwen je lippen met het nieuwe lipcare gamma van BE Creative Make UP. Bestaande uit drie belangrijke pijlers om je lippen te verzorgen, hydrateren en in de verf te zetten. Ready to line up your lips and plump up your pucker?

LIP GLOW – €16,95

Je dagelijkse portie lipcare om je lippen urenlang verzorgd en gehydrateerd te houden. Een zachte lippenbalsem met een mooie glossy finish die je lippen een natuurlijk kleurtje geeft. Smeren maar!

TEXTUUR
De balsem smeert makkelijk uit over je lippen en geeft ze een zijdezacht effect. Voedt onmiddelijk beschadigde lippen. De lippen lijken voller en worden natuurlijk bijgekleurd zonder shimmer- of glanseffect.

INGREDIËNTEN
Een mix van verschillende soorten was geeft de lippenbalsem een solide structuur om je lippen te boosten. Bovendien zorgen pigmentdeeltjes voor een gestructureerde pastelkleur die de natuurlijke kleur van de lippen optimaliseert. Lanolin en lichte esters beschermen de lippen tegen veroudering, beschadiging en maakt ze zachter. Dankzij de lip plumper die de microcirculatie activeert, krijgen de lippen een natuurlijk voller effect.


LIP PLUMPER – €14,95

Wil je net zo’n volle lippen als Kylie Jenner? De LICIOUS LIP PLUMPER helpt je om je lippen voller te maken, zonder fillers of plastische chirurgie. That’s right, natuurlijke glossy lippen die bovendien zijdezacht aanvoelen.

TEXTUUR
Een rijke, soepele structuur die je meteen glanzende, zijdezachte lippen geeft. De gloss bedekt de lippen met een vinyl laag die ze voller doet lijken. Plumped up lips met een langhoudend effect dat uren blijft!

INGREDIËNTEN
Dankzij een vleugje menthol voelt de lip plumper heerlijk fris aan op je lippen. Ze ruiken daarbovenop nog eens heerlijk dankzij een geïntegreerde lip fragrance. Parels en pigmenten in de lippenbalsem zorgen voor een natuurlijke kleuroptimalisatie van je natuurlijke lipkleur. Hij bevat hyaluronzuur dat fijne rimpels en lijntjes rondom de lippen minimaliseert voor een jongere look.


AUTOMATIC LIP PENCIL – €11,95

Shape up your lips! Geef je lippen vorm met dit handige pencil. Een veelzijdig lippotlood met een natuurlijke kleur die matcht met elke huidtint. Bovendien is het automatic lip pencil uitgerust met een handige slijper in de dop. Makkelijk aan te brengen voor de perfecte vorm van je lippen.

TEXTUUR
Dankzij de romoige gelcrème glijdt het lippotlood makkelijk langs de lipcontouren. Na enkele seconden geeft de crèmestructuur een solide resultaat voor een 8-uur durende finish.

INGREDIËNTEN
Het lippenpenseel bevat een lichte dosis siliconen voor natuurlijke, volle lippen. Zachte lipcontouren dankzij de toevoeging van MaxiLip, een natuurlijke peptide dat de lippen verzacht en lijntjes en rimpels vermindert. Bovendien is het lippenpenseel vrij van parabenen en D5.

Het LICIOUS LIPS LIPCARE gamma van BE Creative Make Up is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s