Jeffree Star – Blue Blood palette REVIEW

Zoals jullie al eerder op mijn blog konden lezen is onlangs de Jeffree Star Blue Blood collectie online gegaan bij ICI Paris XL en is deze verkrijgbaar in verschillende ICI Paris XL filialen. Voorbije donderdag ben ik 30 jaar geworden, en ik werd door mijn hubby verrast met het Blue Blood palette!

Ik hoef denk ik niet te vertellen hoe razend enthousiast ik werd over dit cadeau, want ik wou het oogschaduwpalette enorm graag aan mijn make-up collectie toevoegen.
Op YouTube had ik de video van Jeffree Star zelf al gezien waar hij de Blue Blood collectie swatcht, en wat was die veelbelovend. Ik stond dus te popelen om dit palette zelf voor jullie te swatchen.

Jeffree star blue blood palette review

Het palette zit verpakt in een donkerblauw kartonnen doos, en het formaat was nog groter dan ik had verwacht. Het palette zelf heeft de vorm van een doodskist en is enorm leuk afgewerkt met een slotje. Dit slotje is niet perse nodig want het palette sluit enorm goed en zal dus niet zomaar per ongeluk open gaan.

Jeffree star blue blood palette

Er zitten maar liefst 18 tinten in het palette die allemaal gegraveerd zijn met het Jeffree Star logo en nog andere leuke symbolen. Het palette bevat 3 ‘pressed pigments’ en een mix van matte en shimmer oogschaduwtinten.

Jeffree star blue blood palette

Er zitten niet enkel blauwe tinten in, maar ook natuurlijke kleuren, enkele groene en ook verschillende donkere tinten waardoor je zowel een frisse look als een smokey look kan creëren. Over de swatches moet ik niet veel zeggen als je onderstaande foto’s bekijkt waarop ik de drie rijen geswatcht heb.

Jeffree star blue blood swatches

De bovenste rij uit het palette
Jeffree star blue blood swatches
De middelste rij
Jeffree star blue blood swatches
De onderste rij

Gewoon, WAUW! Dat was mijn eerste reactie als ik de kleuren op mijn arm begon aan te brengen. Er zit geen primer onder de oogschaduw op mijn arm en de kleuren zijn dus echt heel intens. Ik kan dit palette zeker aan iedereen aanbevelen, en uiteraard sta ik te popelen om hier ooglooks mee te maken, welke je zeker op mijn Instagram-account zal zien verschijnen.

Jeffree Star Blue Blood palette kost €50 en is o.a. te koop bij ICI Paris XL.
Heb jij al een product uit de Jeffree Star Blue Blood collectie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s