Je gaat op reis en je neemt mee… De Kruidvat mini’s!

We’ve all been there! Je hebt binnenkort een reis gepland, maar er is geen plaats meer in je valies, want je wilt je favoriete schoenen en outfits zeker meenemen! We got you!


De Kruidvat mini’s zijn jouw ideale travel buddies:

1. Handig meeneemformaat
2. Bespaar plaats in je reiskoffer
3. Jouw beauty routine lijdt er niet onder

Mag je enkel handbagage meenemen? Ga moeiteloos door de douane met de Kruidvat mini’s!


Safe sunshine

We beginnen met het belangrijkste: zonnebescherming! Smeer je in met de Kruidvat Solait SPF 30 High Sunmilk en blijf beschermd tegen de zon! Sunkissed but safe! Handig om mee te nemen in je strandtas.


Beach hair, don’t care

Op vakantie moet ons haar veel verduren: zon, zeewater, zand en chloor maken ons haar broos en beschadigd. De Kruidvat shampoo en conditioners zijn verkrijgbaar in miniformaat om je haar te verzorgen en zacht te maken.


Musthave handbag duo

Je kan niet reizen zonder deze musthaves in je handtas! De Kruidvat Jojoba Desinfecterende Handgel en de Keratin Hand- en Nagellotion. Tijdens het reizen kunnen we onze handen niet altijd proper houden. Kill those germs! Deze handgel is de ideale reisgenoot voor propere handen. Verzorg ze daarna met de hand- ennagellotion die keratine bevat voor sterkere nagels.


Clean skin, 3 in 1

Make-up verwijderen, reinigen en ondersteunen van het natuurlijk evenwicht van de huid. Het kan met het Kruidvat 3-in-1 Sensitive 0% Micellair Water. Het product verwijdert make-up grondig, zuivert en verfrist je huid zonder te irriteren en uit te drogen. Parfum-, alcohol- en kleurstoffenvrij.


Say cheese!

Tot slot kunnen we uiteraard niet zonder tandpasta. Laat een brede glimlach zien op je vakantiefoto’s en gebruik de Kruidvat Ultradent Active Strong Mint om je gebit te beschermen en een frisse smaak te behouden.

Verkrijgbaar bij Kruidvat-filialen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s