REVIEW | Carbon Bright Activated Charcoal

Het is tegenwoordig een echte hype en een veel voorkomend fenomeen, de ‘zwarte poeder’ om je tanden mee te poetsen, of anders gezegd ‘Activated Charcoal’. Maar werkt het ook echt? Ik testte het uit!

Carbon Bright Activated Charcoal is gemaakt van 100% organische kokosnoot. De ‘poeder’; zoals ik het noem, heeft een mintsmaak dus smaakt zéker niet vies.

Actieve kool heeft een zeer hoog absorptievermogen en neemt kleurstoffen en giftige stoffen op. Dit zorgt voor natuurlijk wittere tanden en een frisse adem.

Om de Carbon Bright Activated Charcoal te gebruiken heb je een zachte tandenborstel nodig. Deze zijn meestal van hout gemaakt en vind je in de schappen vlakbij de Charcoal. Maak de tandenborstel nat en dip hem vervolgens in het poeder. Daarna poets je gedurende twee minuten in draaiende bewegingen je tanden. Ten slotte spoel je je gebit goed na met water en poets je nog een keer na met gewone tandpasta.

Na enkele keren te gebruiken zie ik al een duidelijk verschil van enkele tinten lichter. Dit komt doordat de poeder verkleuring van de tanden absorbeert, welke kunnen komen door koffie drinken, door roken etc. Op naar een stralend wit gebit dus met de Carbon Bright Activated Charcoal!

Carbon Bright Activated Charcoal is te koop bij Kruidvat voor €3,99.
De NextBrush Soft tandenborstel is ook te koop bij Kruidvat voor €3,39.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s