REVIEW | I Heart Revolution Dragon Make-up Pigment Palette

I Heart Revolution is één van mijn favoriete budget make-up merken wat betreft oogschaduw. Ik heb al een 5-tal oogschaduw paletten van dit merk en vandaag laat ik dit nieuwtje zien dat ik aan mijn collectie heb toegevoegd.

Dit is het Dragon Make-up Pigment Palette van I Heart Revolution. Een palette met 9 verschillende oogschaduw tinten, waarvan er 5 matte zijn en 4 metallics.

De kleuren in het palette zijn allemaal perfect met mekaar te combineren. Het bevat een oranje tint, goudtinten, bessentinten, en een paarse tint. Een perfect paletje om mooie ooglooks mee te maken, en ik was dus weer heel benieuwd naar de swatches.

Zoals je kan zien voldoet dit palette alweer aan mijn verwachtingen! De pigmentatie van de oogschaduw is enorm goed, en qua fall-out valt het super mee. Zeker aangeraden is om zoals bij iedere oogschaduw een oogschaduwprimer te gebruiken, zo ben je zeker dat je ooglook de hele dag mooi blijft zitten.

Ik kocht het I Heart Revolution Dragon Make-up Pigment Palette bij Kruidvat voor maar liefst €4,99.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s