Beauty Kitchen 0% Plastic Eco Glitter Balm

BEAUTY KITCHEN 0% PLASTIC ECO GLITTER BALM
DE ALLEREERSTE 100% NATUURLIJKE GLITTERBALSEM ZONDER PLASTIC!

Beauty Kitchen lanceert als eerste cosmeticamerk glitters zonder plastic. Want wist je dat er zelfs in biologische afbreekbare glitter nog altijd 8% plastic zit? Dat maakt Beauty Kitchen 0% Plastic Eco Glitter Balm de eerste glittermake-up in de wereld die vrij van plastic is.

0% PLASTIC, 100% NATUURLIJK
Het is beauty pionier Jo Chidley van Beauty Kitchen gelukt om glitters te formuleren waar noppes nada plastic in zit. En toch sprankelt het 0% Plastic Eco Glitter Balm net zo mooi als de biologisch afbreekbare glitter die helaas nog altijd 8% plastic bevat. Wat er dan wel in zit om je huid en lippen te laten schitteren? De niet-vette balsembasis is gemaakt van o.a. Castorolie, carnaubawas en plantaardige glycerine. De fantastische glitters zijn afkomstig van het mineraal mica, fluorflogopiet, titaniumdioxide en tinoxide.

ONBEZORGD SCHITTEREN
0% Plastic Eco Glitter Balm is dé musthave voor alle eco-beauties. Geen plastic te bekennen, 100% natuurlijk en gecertificeerd veganistisch. Je kunt de glitters aanbrengen op je gezicht, lippen en lichaam, de mogelijkheden zijn eindeloos. De kleine verpakking van glas en aluminium stop je makkelijk in je handtas voor een touch-up. Bij uitstek geschikt voor het komende festivalseizoen.

RETURN*REFILL*REPEAT
Alle nieuwe Beauty Kitchen verpakkingen zijn voorzien van het Return*Refill*Repeat logo. Je lege verpakkingen kun je inleveren bij de winkels van Holland & Barrett, waarna je als dank 200 Passiepunten krijgt. De lege verpakkingen worden retour gestuurd naar Beauty Kitchen in Schotland. Hier worden ze gereinigd en opnieuw gevuld voor een nieuwe zending cosmetica.

CONSUMENTENADVIESPRIJS EN VERKRIJGBAARHEID
Beauty Kitchen 0% Plastic Eco Glitter Balm Silver is een limited edition en kost €10. Alleen online verkrijgbaar bij Holland & Barret vanaf half juli 2019 zolang de voorraad strekt. In het najaar volgen nieuwe kleuren. De webshops vind je op: http://www.hollandandbarrett.nl en http://www.hollandandbarrett.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s