REVIEW | Primark PS… Festival collectie + festival make-up look

Vorige maand postte ik een persbericht over de PS… festival collectie van Primark, een collectie die glitters bevat. Maar niet zomaar glitters, nee! Biodegradable glitters, die dus milieuvriendelijk zijn.

Omdat ik zelf milieubewust ben stond ik dus te popelen om enkele producten uit deze collectie uit te testen. Ook is de make-up uit Primark cruelty-free, anders zou ik het niet gebruiken aangezien ik enkel cruelty-free make-up gebruik.

Op bovenstaande foto zie je 4 loose biodegradable glitters, twee primers (een clear en met glitter) en het potje Unicorn Goo bevat een prachtige crèmige glitter balm waar zowel kleine als grote glitters in verwerkt zitten.

Hoe kon het ook anders dan dat ik zou gaan voor een festival make-up look met al dit moois!

Voor de ooglook gebruikte ik mijn Mini Breaker palette van Jeffree Star, en als highlighter onder mijn wenkbrauw zie je de Unicorn Goo in de kleur fantasy. Op mijn jukbeen en rond het oog bracht ik de Biodegradable loose glitter aan in paars met er rond ook de Unicorn Goo.

Om de loose glitter aan te brengen gebruikte ik de Iridescent Primer, dit is een gel met een glittertje erin dat je als basis aanbrengt en vervolgens je loose glitter opdept. Super handig en zo gefixt! In no time heb je een prachtige festival look!

Wat ook super leuk is, is om de primer met glitters erop op de haarlijn aan te brengen voor een nog specialere look! Zeker het aanschaffen waard, deze productjes!

Alle producten die je op de foto ziet zijn uiteraard te koop bij Primark.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s