REVIEW | DR. Organic Coffee Fresh Mint

Ik postte vorige maand een persbericht over de Coffee Range van Dr. Organic, een collectie die je een echte cafeïne-kick bezorgt. Uiteraard was ik super benieuwd om deze producten zelf uit te gaan testen, en dat heb ik ondertussen een tijdje gedaan om jullie een mening te geven over deze collectie.

Ik heb de face wash, het face mask, de conditioner en de shampoo uitgetest. Mijn eerste verwachting was dat de producten de geur van koffiebonen zouden hebben, maar tot mijn grote verbazing was dit niet het geval. De geur die het sterkst aanwezig is en die je ook urenlang in je badkamer blijft ruiken na het douchen, is een mint-geur. Geloof mij, de geur is ge-wel-dig! Ik ben dan ook helemaal gek op de shampoo en de conditioner uit deze collectie.

Ook de face wash en het masker heb ik uitgeprobeerd. Aangezien ik een gevoelige huid heb die snel reageert op nieuwe producten, begin ik altijd met een bang hartje met uittesten. De face wash is enorm verfrissend met ook weer die frisse mint geur, en het reinigen gaat super vlot, dus dit is zeker een aanrader.

Het masker heeft dan weer wel die bruine koffie kleur, en smeert super makkelijk uit en is dus een eitje om aan te brengen (hiervoor gebruik ik een platte kwast). Het eerste wat me opviel was dat het masker bij mijn huid een tintelend gevoel geeft. Hierdoor was ik even in paniek dat het mijn huid was die het masker niet kon verdragen, maar dit was dus niet het geval. Het masker bevat namelijk brandnetel-extract, vandaar dus het tintelend gevoel.

Achteraf was mijn huid echt méga zacht! Dus ik zou zeggen: Heb je de collectie nog niet in huis? Schaf dan zeker de producten aan, want de geur van munt is overheerlijk en het resultaat is een mega zachte huid.

De Coffee Fresh Mint collectie is verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s