Review Meanail Sunshine 48watt UV LED lamp

Al jaren plaats ik bij mezelf gelnagels, dus mijn oude UV-lamp had al enorm veel uurtjes versleten, en dat merkte ik de laatste tijd aan de uitharding van mijn kleurtjes.

De laagjes hardden namelijk niet meer helemaal uit en er waren altijd zichtbare kreukjes in mijn kleur, dus besloot ik een nieuwe lamp te bestellen.

Ik koos voor de Meanail Sunshine 48 watt, dit is een UV LED lamp die ik kocht bij bol.com en qua prijs enorm meevalt. Mijn vorige lamp was maar 36 watt dus ik wist dat deze nieuwe lamp zeker zijn werk zou doen. Deze UV LED lamp belooft dat het alle soorten gels uithardt zoals gellak, builder gels en alle base & topcoats.

Deze lamp werkt met een bewegingsdetector, dus wanneer je je hand in de lamp plaatst gaat deze vanzelf aan, wat een luxe! Er zitten 24 LED lichtjes in voor een snelle en efficiënte polymerisatie op alle nagels.

Ook heeft deze lamp een timerfunctie en een low heat modus, dus je kan de lamp gewoon aanzetten, of kiezen voor 30 seconden, 60 seconden en low heat. Top!

De plaat waar je hand op rust kan je er ook uit doen zodat je de lamp ook voor de voeten kan gebruiken.

Uiteraard kon ik niet wachten om deze lamp te gaan gebruiken en te kijken of het probleem dat mijn gelkleuren niet meer uithardden was opgelost. En dat was het! Wauw, helemaal opgelucht en het resultaat is zoals het hoort.

Ik ben enorm blij met deze aankoop, en ik wil dus als tip meegeven aan iedereen die een probleem heeft met het uitharden van de nagels of gelkleuren, dat het dus wel degelijk aan de lamp kan liggen. Oude systemen hebben namelijk maar een x aantal branduren en eens die het aantal bereikt heeft werken de lampen dus niet meer naar behoren, met als gevolg dat je gels niet uitharden.

Dit artikel bevat géén gesponsorde producten, ik heb de UV LED lamp dus zelf aangekocht.

Je kan de Meanail UV LED lamp kopen bij bol.com door hier te klikken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s