DIY: Washok / berging makeover

Ik ben iemand die graag alles ordelijk heeft in huis. Zo heeft alles een vaste plaats en is alles geordend en gesorteerd. Enkel onze berging / washok moest nog aangepakt worden met een nieuw systeem.

In onze berging staat een wasmachine, droogkast en een koelkast voor drinken. Ook hebben we planken waar voorheen alles gewoon werd opgezet. Zo was er een plank voor voeding en een plank voor producten. Elke keer werd dit eigenlijk weer rommelig omdat ik er nog niet echt een systeem voor gemaakt had, dus ging ik aan de slag!

Zo zag het er voorheen uit. Ik heb álles van de planken gehaald, en het eerste wat ik gedaan heb is de muren geverfd. Ik koos voor een grijze kleur omdat dit mooi uitkomt met de witte planken, onze witte koelkast en het wasmachine en de droogkast.

Bij de Action kocht ik verschillende soorten mandjes en bakjes waarin ik alles kon sorteren, zo is er bijvoorbeeld een bakje voor conserven met fruit, twee voor groenten, etc.

Omdat alles in bakjes zit zie je nu geen kleurrijke verpakkingen meer. Call me a freak, maar hier word ik rustig van, alles in dezelfde tinten en geen felle kleuren meer.

Dit wou ik dus ook doen met mijn wasproducten die ik gebruik. Hiervoor heb ik leuke kannen en flessen gekocht waar ik mijn geurparels, wasmiddel en wasverzachter in doe.

De roze kan heb ik nu ook vervangen door een grote pot met een kraantje aan (net zoals die ernaast maar dan groter), zo kan ik makkelijk een cupje vullen met wasmiddel en in de wasmachine doen.

Zo ziet het er uiteindelijk uit. Alles netjes geordend en clean. Ik ben enorm blij dat ik dit gedaan heb, het heeft mij wel een hele dag werk gekost maar ik ben er super blij mee en voor mijn gezin is dit natuurlijk ook super handig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s