Zalon box / Zalon by Zalando

Ik ontdekte onlangs Zalon by Zalando; de Zalon box, een box die je laat samenstellen door een zelf gekozen styliste. Kijk met me mee naar mijn exemplaar!

Zalando is één van de webshops die me altijd heeft aangesproken wat betreft kledij. Ze verkopen veel van mijn favoriete merken zoals Only, Vero Moda, Vans, Nike, Adidas, en natuurlijk nog veel meer maar dit zijn mijn topfavorieten.

Omdat ik op zoek was naar enkele nieuwe outfits ging ik op Zalando wat scrollen, zo kwam ik terecht bij Zalon by Zalando.
De bedoeling is dat je aan Zalon doorgeeft wat voor stijl je hebt, dit gebeurt zeer gedetailleerd doordat je in meerkeuze vragen je favoriete kledingstuks aanvinkt, stoffen die je niet wil, merken die je wel wil, etc. Je kiest hierbij ook zélf welke styliste je wil om jou te restylen.

Eens je alles hebt ingegeven en doorgestuurt gaat je styliste aan het werk. Ik koos als mijn styliste Cherinda. Via de Zalon App werd ik op de hoogte gehouden van heel het proces. En een weekje later had ik mijn box ontvangen!

De box komt heel verzorgd aan. Je outfits zitten leuk samengebundeld met een blauw lint rond. Ook zit er een mapje in waarin een persoonlijke brief zit, met daarop vermeld welke outfits je styliste koos en hoe je ze kan dragen en combineren.

Ik heb zelf 10 kledingstukken ontvangen, 1 paar schoenen en 1 riem (hiervan heb ik 6 kledingstukken gehouden en gekocht). Je kan rustig alles passen en zelf beslissen wat je houdt. Eens je beslist hebt kan je via de app doorgeven wat je behoudt en wat je retourt en zo krijg je het bedrag te zien wat je dus moet betalen via overschrijving.

Ik kocht uit mijn box volgende kledingstukken:

  • Broek van Tom Tailor
  • Broek van Only
  • Roze open vest van Vero Moda
  • Zwart shirt van Twin Tip
  • Witte blouse van Vero Moda
  • Gestreept wide shirt van Weekday

Op deze foto draag ik twee verschillende outfits die zijn samengesteld met wat ik dus behouden heb. Bij de linkse outfit kan ik ook het witte blousje dragen in plaats van het gestreepte shirt.

De outfits zijn volledig mijn stijl en ik vond dit dus een geweldige ervaring om te doen, én ik ga dit om de zoveel tijd zeker nog doen.

Mijn styliste Cherinda heeft een leuke code voor diegene die ook een box willen laten samenstellen. Als je via haar een box bestelt, krijg je 10% korting met de code RFFAR5DRCW.

Om de kortingscode te gebruiken moet je dus een Zalon box via styliste Cherinda bestellen, en dat kan je doen door hier te klikken.

Veel plezier met het laten stylen door Zalon by Zalando!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s