CATRICE Adventskalender #DIY

Een glimmende highlighter op dag één, een spannende glitter nagellak de dag later en vervolgens een Kerstachtige rode lipstick; een droom voor alle make-up liefhebbers die dol zijn op kleine cadeau’tjes voor de feestdagen!

Deze droom komt uit met de gelimiteerde en populaire CATRICE Advent Calendar #DIY. Net als het afgelopen jaar brengt de adventskalender weer 24 beautyverrassingen in hun originele formaat; sommige presentjes zijn uniek en voorbehouden aan de feestelijke DIY box.

Merry Christmas – by CATRICE! – €34,99

Dankzij de vrolijke vormgegeven papieren doosjes en stickertjes zijn er eindeloze mogelijkheden om de adventskalender een persoonlijk tintje te geven. Als je wilt, kun je zelfs nog een lief berichtje aan elk product toevoegen. Een fantastisch cadeau voor je beste vriendin, moeder, zus of… jezelf!

De Limited Edition Advent Calendar #DIY is exclusief verkrijgbaar Bij Kruidvat vanaf eind oktober & november 2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s