REVIEW / Meanail Paris gellak

Ik ontdekte een tijdje geleden het merk Meanail Paris, want ik ga graag op zoek naar gellak omdat ik altijd mooie nageltjes wil. Hoe meer kleur, hoe meer vreugde zeg ik!

Ik besloot om drie sets te bestellen van Meanail Paris; het merk waar ik onlangs mijn ledlamp van kocht en super tevreden over ben. Op bol.com verkopen zij 10 verschillende sets met ieder 6 kleuren in, en ik ging voor de sets ‘Caramel’, ‘Summer’ en ‘Roze’.

De gellak zit echt super leuk verpakt in doosjes. Normaal ben ik iemand die geen verpakkingen bij houdt maar deze zijn zo compact dat ik mijn gellak erin bewaar.

Belangrijk weetje: Meanail Paris is vegan & cruelty free!


De set ‘Summer’

Zie hier het eerste setje Summer! Deze bevat 6 flashy zomerse kleurtjes en ik was ook enorm blij met de dekking. De swatches die ik maakte bevatten 2 laagjes, sommigen zelfs maar 1. ‘Summer’ bevat: just dance, corail, limonade, abricot, fuschia, bleu vert.


De set ‘Caramel’

Ook dit is een enorm leuk setje met bruine tinten, die echt doen denken aan een lekker gebakje. De kleuren heten: Make me glam, cacao, honeymoon, caribbean sand, moccha, morning vibes.


De set ‘Roze’

Als derde setje koos ik ‘Roze’, en hier spreekt de naam voor zich, allemaal rozige tinten. Corail, rose, rose fluo, cupcake, blush, rose pastel.


Hier zijn ook nog enkele close up foto’s van de swatches van de drie sets.

Summer
Caramel
Roze

Ik ben zeker een grote fan van het merk Meanail Paris en raad dit aan iedereen aan omdat het cruelty free is, niet heel duur en goede kwaliteit. Perfect om mooie nagels te hebben.

Wil je zelf ook een setje kopen? Neem dan een kijkje bij bol.com of klik hier.

Een gedachte over “REVIEW / Meanail Paris gellak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s