essence MAGICAL.MYSTICAL.ME. Trend edition

Het orakel heeft gesproken: de look van het seizoen is mystiek! Rijke paarstinten en glinsterende diamanten betoveren zowel magiërs als niet-magiërs. Of het nu voor het meest populaire nieuwjaarsfeest is of voor een mysterieuze instashoot.

De essence trend edition MAGICAL.MYSTICAL.ME. geeft de make-up die speciale, bovennatuurlijke touch. Elke dan van extravagante looks zal deze trend edition omarmen met haar prachtige gezichtsdiamanten, de speelse bloemenhaarband en het indrukwekkende oogschaduwpalet met een adellijke velvet doosje.


False lashes – €2,99

Deze kunstwimpers zijn als een perfect gekozen toverspreuk: ze maken een statement en betoveren gegarandeerd iedereen! Of je ze nu gebruikt als opvallende blikvanger, voor een hypnotiserende mysterieuze look of voor een natuurlijke look; de effecten spreken voor zich. De gemakkelijke applicatie en bijgevoegde wimperlijm zorgen ervoor dat zelfs make-up bewoners kunnen genieten van een mystiek beautymoment.

01 mystical heart
02 i do voodoo
03 life is a witch

Face jewels – €2,99

Adembenemend en hypnotiserend; deze gezichtsdiamanten in twee varianten geven elke mystieke make-up de perfecte finishing touch. De glinsterende steentjes zijn zelfklevend en blijven goed zitten op de huid.

01 when your magic is real
02 abracadabra, witches

Haarband

Deze prachtige blikvanger is ook een uniek exemplaar in de trend edition. Hiermee maak je een fantasy-look helemaal compleet.


Eyeshadow palette – €8,99

Magisch! De twaalf matte, metallic en glinsterende oogschaduws zijn niet alleen ultra romig maar ook hoog gepigmenteerd. Deze betoverende tinten geven elke look een magische touch. Dit palette kan ik alvast even van dichterbij aan jullie laten zien.

01 little Black magic

Dit palette is al enkel door de velvet verpakking met gouden ornamenten een prachtige upgrade aan je collectie!

Trend edition ‘MAGICAL.MYSTICAL.ME. is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in de maand januari 2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s