PIPER-HEIDSIECK LANCEERT LIMITED EDITION “LE PARFUM”

Sinds zijn ontstaan maakt Piper-Heidsieck er een punt van om doortastendheid met uitmuntendheid te combineren. Het mag dan ook niet verbazen dat het het meest bekroonde champagnehuis van de eeuw is.

Piper-Heidsieck is nauw verbonden met de mode- en filmwereld en werkte in het verleden al samen met belangrijke internationale ontwerpers zoals Christian Louboutin en Jean-Paul Gaultier. Het riep Marilyn Monroe uit als muze nadat ze verklaarde elke avond te gaan slapen met enkele druppeltjes Chanel N° 5 en elke ochtend wakker te worden met een glas Piper-Heidsieck. De limited edition parfum-coolbox “Le Parfum” is een knipoog naar deze muze.

Story image

EEN HINT VAN VERLEIDELIJKHEID – Dit jaar lanceert Piper-Heidsieck voor de feesten een must-have parfum-coolbox, de perfecte aanvulling op de ongelooflijk populaire lipstick-collectie van vorig jaar

Vanaf het moment dat de fles ontkurkt wordt en de sprankelende geur van Piper-Heidsieck de neusgaten bereikt, beleef je een magisch moment. De parfum-coolbox van Piper-Heidsieck is een perfect voorbeeld van een boeiende clash tussen de wereld van parfum en die van champagne – twee werelden die nochtans verschillende gelijkenissen vertonen: denk maar aan de keldermeester van een champagnehuis en de ‘neus’ van een parfumhuis, de unieke diepte van de aroma’s van zowel parfum als champagne of de assemblage van complementaire elementen om te komen tot de perfecte champagne of het perfecte parfum.

De parfum-coolbox is het ideale geschenk en zelfs het middelpunt van elk feest. Het design is gedurfd en verleidelijk: de fles in signatuurrood met gouden details oogt even luxueus als de mooiste parfumflacon. En het beste wordt tot het einde bewaard: uit de coolbox verschijnt een fles van Piper-Heidsiecks signatuurchampagne die uiteraard het best in gezelschap gedronken wordt

CUVEE BRUT – De Cuvée Brut is een frisse en elegante champagne die overal ter wereld liefhebbers van de bruisende drank overtuigt met zijn diepgang, zijn complexiteit en zijn uitbundige en sprankelende body. De fascinerende blend van knapperige pomelo, witte druiven en sappig wit fruit flirt met de zachte toetsen van frisse peer en appel. De heerlijke, rijke champagne bevat voorts subtiele accenten van amandel en hazelnoot en een zweempje citrusvruchten. Ook je smaakpapillen zullen gestreeld worden door de signatuurcuvée van het Huis – een ervaring die je steeds naar meer doet verlangen.

50-55% PINOT NOIR – 30-35% MEUNIER – 15-20% CHARDONNAY

10-20% RESERVEWIJNEN – DOSERING: 10 g/l

LA MAISON PIPER-HEIDSIECK – Het meest bekroonde champagnehuis van de eeuw*, Piper-Heidsieck, wordt geroemd voor zijn doortastendheid en streven naar uitmuntendheid. Het dankt zijn wereldwijde succes aan de gepassioneerde keldermeesters die in het in Reims gelegen Huis actief zijn. Piper-Heidsieck ontstond uit een liefdesgeschiedenis die begon in 1785 toen de in Duitsland geboren stichter Florens-Louis Heidsieck voor zijn geliefde en later de eerste ‘merkambassadeur’ Marie-Antoinette een cuvée ontwikkelde, ‘een koningin waardig’. Later werd het merk de lievelingsdrank van Marilyn Monroe. Vandaag wordt Piper-Heidsieck in meer dan 100 landen geschonken en kan het prat gaan op het dubbele certificaat van Viticulture Durable en Champagne en Haute Valeur Environnementale**. 

Story image

EINDEJAARSGESCHENK – Le Parfum van Piper-Heidsieck is volgens jou het ideale eindejaarsgeschenk? Gelijk heb je ! Bovendien is het een geschenk waar je lang van kan genieten, aangezien de coolbox van Le Parfum achteraf gebruikt kan worden om andere flessen Cuvée Brut, Rosé Sauvage en Cuvée Sublime te koelen. Te koop bij de betere cavist vanaf begin november voor de aanbevolen verkoopprijs van 45 euro. 

https://www.piper-heidsieck.com

https://www.instagram.com/piper_heidsieck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s