Nieuw bij Kruidvat: Great Lengths – intense verzorging voor lange lokken

Kruidvat vernieuwt het design van een groot deel van haar haircare en hairstyling gamma én komt met drie nieuwe haarproducten die extra verzorging bieden voor lang en beschadigd haar. Met een shampoo, crèmespoeling en een voedend haarmasker ga je het nieuwe jaar in met een glanzende haardos. Yes please!

Kruidvat Shampoo Great Lengths – € 1,29 & Crèmespoeling – € 1,69
Deze shampoo & crèmespoeling versterken lang haar dat kwetsbaar is voor haarbreuk en gespleten haarpunten. Een intensief voedend complex van keratine, tarweproteïne en provitamine B5 versterkt en herstelt dunner wordende haarlengtes. Dankzij de crèmespoeling wordt het haar makkelijk doorkambaar en zowel de shampoo, als de crèmespoeling zorgen voor krachtiger haar met zichtbaar gezonde lengtes en punten vol levendigheid.

Kruidvat Haarmasker Great Lengths – € 2,99
Het haarmasker is een intensief voedend masker dat de structuur van lang haar versterkt waardoor deze minder kwetsbaar wordt voor haarbreuk en gespleten haarpunten. Een intensief voedend complex van keratine, tarweproteïne en provitamine B5 versterkt en herstelt dunner wordende haarlengtes. Met toevoeging van castorolie voor extra hydratatie. Voor zichtbaar gezond uitziende lengtes en punten vol levendigheid.


Exotic Experience & Flower Flirt on the go!

Als het allemaal een beetje sneller moet is ook Kruidvat de perfecte partner in crime. Met twee nieuwe limited edition droogshampoos heb je whenever & wherever een frisse look. 

Limited Edition: Kruidvat Droogshampoo Flower Flirt & Exotic Experience – € 2,69 Geeft je haar direct een frisse look met enerzijds de verleidelijke bloemengeur van de Flower Flirt variant en anderzijds de tropische geur bij de Exotic Experience variant. Maakt het haar gemakkelijk te stylen met meer volume. De formule neemt het vet op en houdt het haar licht en luchtig waardoor het schoon en fris aanvoelt. Kruidvat droogshampoo is snel en gemakkelijk zonder water te gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s