Kruidvat Originals to the rescue met een dagelijkse dosis vitamine C

Kruidvat Originals biedt sinds 1975 fijne verzorgingsproducten voor de huid, gebaseerd op herkenbare ingrediënten. Deze winter breiden ze hun gamma uit met 3 producten die vitamine C bevatten. Vitamine C helpt onze weerstand opbouwen waardoor we gezond blijven. En het geeft de huid een mooie glow, win-win!

Werking van vitamine C? 
Vitamine C is één van de sterkste antioxidanten. Je krijgt het binnen via voeding, maar je kunt het ingrediënt ook op je gezicht smeren met een crème of serum. Het is zeer noodzakelijk voor de vorming van collageen. Collageen zorgt ervoor dat je huid stevig blijft en niet verslapt. Vitamine C vermindert hyperpigmentatie en verheldert de structuur van de huid.

Producten 
Kruidvat Originals biedt sinds 1975 fijne verzorgingsproducten voor de huid, gebaseerd op herkenbare ingrediënten. Deze winter breidt het gamma uit met 3 nieuwe producten: een booster, een dag- en een nachtcrème. Roze grapefruit is rijk aan vitamine C en helpt de celvernieuwing van de oppervlakkige laag van de huid te verbeteren.
De nieuwe Kruidvat Originals producten verrijkt met vitamine C, werken verkwikkend, vitaliserend én geven de huid een natuurlijke glow voor een gladde, egalere en stralende huid. 

Geschikt voor alle huidtypen. Dermatologisch goedgekeurd. 


Beschikbaarheid & prijs 
De Kruidvat Originals producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.be voor €2,29 per stuk. 

Een gedachte over “Kruidvat Originals to the rescue met een dagelijkse dosis vitamine C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s