Review | 1001extensions.be

Niet persé meer lengte (wat natuurlijk wel kan), maar meer volume; Daar was ik naar op zoek. Een zoektocht naar hairextensions die ik heb afgerond & graag mijn mening over geef.

Mijn haar is de laatste jaren veel dunner geworden ten opzichte van vroeger. Waar ik op mijn 18 een volle haardos had, heb 12 jaar & twee kinderen later een pak minder volume. Dus ging ik op zoek naar extensions, geen vaste zoals microrings of wax (want dit heb ik al gehad en vond ik toch niet zo prettig) maar clip in extensions.

Ik kwam terecht bij 1001extensions. Een mooi uitziende webshop waar je voor een mooie korting human hair extensions zou kunnen kopen in alle soorten, lengtes en kleuren. Al vrij snel was mijn keuze gemaakt; ik ging voor een lengte van 40cm en 120gr omdat ik niet perse extra lengte wou maar meer volume.

De standaard sets bevatten 70gr maar dit is echt voor personen met dunner haar, dus als je ook meer volume wil moet je minstens 120gr kopen.

Ik vond het ook belangrijk dat de extensions niet synthetisch waren maar human hair. Hairia is een merk dat ontworpen is door professionele haarstylisten van over heel de wereld.

De set bevat 7 banen: twee met 1 clip, twee met 2 clips, twee met 3 clips & één met 4 clips. De banen zijn allemaal dubbel geweven wat voor extra volume zorgt.

Op onderstaande foto zie je dat 40cm bij mij maar een klein beetje meer lengte geeft en vooral extra volume. Ideaal als ik straks met de feestdagen mijn haren wil krullen.

Links zonder – Rechts met extensions

Ondanks dat op google heel wat negatieve reviews staan over 1001extensions van jaren geleden, heb ik niets negatiefs te zeggen. Want de service was zoals beloofd, de levering zoals verwacht (vanuit China dus het duurde een kleine week), de mailtjes worden beantwoord (niet meteen maar toch), en het haar is super zacht en van top kwaliteit.

Ben je ook benieuwd geworden naar deze extensions? Neem dan een kijkje op http://www.1001extensions.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s