Over mij

Mijn naam is Sara, ik ben 30 jaar en woon in Vlaams-Brabant (België). Ik ben mama van 2 en getrouwd met mijn lieve man waarmee ik bijna 10 jaar een relatie heb.

In 2007 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, een richting die ik absoluut wou studeren omdat ik sinds mijn 13de al in de ban was van make-up en al snel ging experimenteren met beautyproducten.

Mijn blog ben ik ooit gestart in 2013, en postte ik bijna 3 jaar lang dagelijks artikels. Toen ik voor de tweede keer mama werd besloot ik na een tijdje om een stop te houden met mijn blog. Maar nu mijn kindjes al wat groter zijn ben ik weer begonnen met bloggen in 2019, want ik begon het écht wel te missen.

Op oohlablush.com schrijf ik artikels over beauty, nieuwe collecties en post ik make-up looks. Zo schrijf ik ook eerlijke reviews over producten die ik uittest.

Kort samengevat ben ik iemand die al 17 jaar bezig is met beauty en make-up, omdat ik het geweldig vind en dagelijks make-up draag. Daarom wil ik jou van harte welkom heten op mijn beauty-plekje, en ik hoop dat je het hier naar je zin hebt!